Krevetový salát na švédském chlebu
Jaro je obdobím, kdy se mnozí z nás snaží očistit své tělo od škodlivin, které se v nás nahromadily během zimy. Je tedy nejvyšší čas, abychom našim tělům dopřáli vitamíny a zdravé maso. Tím mají být v prvé řadě ryby.
Autorka pořadu tentokrát nakoukla do regálů s mořskými plody a společně s šéfkuchařem René Kempným vybrala pro naše sobotní rozhlasové menu krevety.
Jde o reprízované vydání pořadu, původní text s receptem najdete zde.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.