Krevetový salát na švédském chlebu

Jaro je obdobím, kdy se mnozí z nás snaží očistit své tělo od škodlivin, které se v nás nahromadily během zimy. Je tedy nejvyšší čas, abychom našim tělům dopřáli vitamíny a zdravé maso. Tím mají být v prvé řadě ryby.

Autorka pořadu tentokrát nakoukla do regálů s mořskými plody a společně s šéfkuchařem René Kempným vybrala pro naše sobotní rozhlasové menu krevety.


Jde o reprízované vydání pořadu, původní text s receptem najdete zde.

autor: š.iva

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.