Kuřecí galantina s pršutem a bylinkami
Společně se vypravíme do hukvaldského restaurantu U námořníka. Společně s Petrem Eliášem budeme připravovat kuřecí galantina, čili roládu s pršutem a bylinkami. Chybět k tomu nebude ani grilovaná zelenina, rozmarýnové brambory a sýrová omáčka.
Jde o reprízu pořadu z doby, kdy Dobrůtky ještě neměly svou webovou stránku. Fotografie a přepis receptu tedy v tomto případě nejsou k dispozici. Vše důležité a potřebné se ale zcela jistě dovíte při poslechu.
Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové vaření.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor


Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.