Kuřecí galantina s pršutem a bylinkami
Společně se vypravíme do hukvaldského restaurantu U námořníka. Společně s Petrem Eliášem budeme připravovat kuřecí galantina, čili roládu s pršutem a bylinkami. Chybět k tomu nebude ani grilovaná zelenina, rozmarýnové brambory a sýrová omáčka.
Jde o reprízu pořadu z doby, kdy Dobrůtky ještě neměly svou webovou stránku. Fotografie a přepis receptu tedy v tomto případě nejsou k dispozici. Vše důležité a potřebné se ale zcela jistě dovíte při poslechu.
Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové vaření.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
S hereckými hvězdami poznejte tajemství textu starého dva tisíce let
Ondřej Kepka, režisér a moderátor


O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy
Román byl napsán pravděpodobně už v prvním století našeho letopočtu a možná dokonce i dříve. Jde o první dochovaný milostný a zároveň i dobrodružný román nejenom antického, ale vůbec evropského písemnictví.