Kuřecí roláda s pršutem a bylinkami

Společně se vypravíme do hukvaldského restaurantu U námořníka. Společně s Petrem Eliášem budeme připravovat kuřecí galantina, čili roládu s pršutem a bylinkami. Chybět k tomu nebude ani grilovaná zelenina, rozmarýnové brambory a sýrová omáčka.


Jde o reprízu pořadu z doby, kdy Dobrůtky ještě neměly svou webovou stránku. Fotografie a přepis receptu tedy v tomto případě nejsou k dispozici. Vše důležité a potřebné se ale zcela jistě dovíte při poslechu.

Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové vaření.

autor: dam

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Když vás chytne klasika, nikdy vás už nepustí. I kdybyste se před ní plazili.

Petr Král, hudební dramaturg a moderátor Českého rozhlasu

Nebojte se klasiky!

Nebojte se klasiky!

Koupit

Bum, řach, prásk, křup, vrz, chrum, švuňk, cink. Už chápete? Bicí! Který nástroj vypadá jako obří hrnec ze školní jídelny potažený látkou? Ano, tympán! A který připomíná kuchyňské police? A který zní jako struhadlo? A který jako cinkání skleničkami? A který zní jako vítr?