Kuřecí galantina s pršutem a bylinkami
Společně se vypravíme do hukvaldského restaurantu U námořníka. Společně s Petrem Eliášem budeme připravovat kuřecí galantina, čili roládu s pršutem a bylinkami. Chybět k tomu nebude ani grilovaná zelenina, rozmarýnové brambory a sýrová omáčka.
Jde o reprízu pořadu z doby, kdy Dobrůtky ještě neměly svou webovou stránku. Fotografie a přepis receptu tedy v tomto případě nejsou k dispozici. Vše důležité a potřebné se ale zcela jistě dovíte při poslechu.
Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové vaření.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.