Plněná kuřecí kapsa a mozzarelové kuličky
V našem kulinářském magazínu se tentokrát dočkáme předkrmu v podobě Mozzarelových kuliček obalovaných v parmské šunce a jako hlavní chod se bude podávat Kuřecí kapsa plněná špenátem a sýrem.
Po čerstvé zelenině, tak i sýru a mase sáhla ve svých receptech Marcela Tomalová, která se otáčí v kuchyni loveckého zámečku v Šilheřovicích. Ten je lákavým místem už proto, že je obklopený krásnými loukami a lesy. Navíc v něm ale dobře vaří.
Jde o reprízované vydání pořadu, původní text s receptem najdete zde.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka