O víně a grilování
Do Moravskoslezského kraje vpadlo babí léto a to mimo jiné znamená, že před sebou máme jedny z posledních teplých dnů, které můžeme využít pro zahradní grilování.
Recepty pro takovou gurmánskou párty jste už v uplynulých týdnech v našem rozhlasovém kulinářském magazínu mohli slyšet několik. Dovedli byste ale pro takové hodování i vybrat správné pití? Pokud ne, nechejte si poradit. Jaké víno je vhodné konzumovat ke grilovaným dobrotám, se dozvíte od renomovaného someliéra Václava Šmacha.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka