Štědrovečerní ryba

Chystáte se už na Vánoce? A budete mít na štědrovečerním stole tradiční rybu? Pokud patříte k jejím odpůrcům jen proto, že vás nebaví obírání rybích kostí, nenechejte si určitě ujít naše předvánoční Dobrůtky.

Nabídneme vám tentokrát nejen velmi jednoduchý a chutný vánoční recept na úpravu sladkovodních ryb, ale spoustu cenných rad a informací. Společně s šéfkuchařem Radkem Šubrtem, kterého určitě znáte i z televizního pořadu MasterChef, vám totiž přesně vysvětlíme, jak si s kaprovitých ryb připravit kvalitní filé, tedy čisté maso bez kostí.

autor: š.iva

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.