Krevetový salát na švédském chlebu

Jaro je obdobím, kdy se mnozí z nás snaží očistit své tělo od škodlivin, které se v nás nahromadily během zimy. Je tedy nejvyšší čas, abychom našim tělům dopřáli vitamíny a zdravé maso. Tím mají být v prvé řadě ryby.

Autorka pořadu tentokrát nakoukla do regálů s mořskými plody a společně s šéfkuchařem René Kempným vybrala pro naše sobotní rozhlasové menu krevety.


Jde o reprízované vydání pořadu, původní text s receptem najdete zde.

autor: š.iva

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.