Plněná kuřecí kapsa a mozzarelové kuličky

V našem kulinářském magazínu se tentokrát dočkáme předkrmu v podobě Mozzarelových kuliček obalovaných v parmské šunce a jako hlavní chod se bude podávat Kuřecí kapsa plněná špenátem a sýrem.

Po čerstvé zelenině, tak i sýru a mase sáhla ve svých receptech Marcela Tomalová, která se otáčí v kuchyni loveckého zámečku v Šilheřovicích. Ten je lákavým místem už proto, že je obklopený krásnými loukami a lesy. Navíc v něm ale dobře vaří.


Jde o reprízované vydání pořadu, původní text s receptem najdete zde.

autor: čan

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Když vás chytne klasika, nikdy vás už nepustí. I kdybyste se před ní plazili.

Petr Král, hudební dramaturg a moderátor Českého rozhlasu

Nebojte se klasiky!

Nebojte se klasiky!

Koupit

Bum, řach, prásk, křup, vrz, chrum, švuňk, cink. Už chápete? Bicí! Který nástroj vypadá jako obří hrnec ze školní jídelny potažený látkou? Ano, tympán! A který připomíná kuchyňské police? A který zní jako struhadlo? A který jako cinkání skleničkami? A který zní jako vítr?