Vepřová játra se slaninou a bramborovými placičkami, pstruh na víně a zelenině
Máte rádi staročeskou kuchyni? A dáváte si občas na talíř s chutí i nějakou rybu? V tom případě si určitě přijdete na své i v našem kulinářském pořadu. Budeme totiž připravovat staročeskou dobrotu: vepřová játra se slaninou a bramborovými placičkami trochu jinak. Chybět nebude ani slibovaná rybí specialita, tentokrát francouzské provenience - pstruh na víně a zelenině.
Jde o reprízu pořadu z doby, kdy Dobrůtky ještě neměly svou webovou stránku. Fotografie a přepis receptu tedy v tomto případě nejsou k dispozici. Vše důležité a potřebné se ale zcela jistě dovíte při poslechu.
Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové vaření.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor

Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.