Vepřová játra se slaninou a bramborovými placičkami, pstruh na víně a zelenině

Máte rádi staročeskou kuchyni? A dáváte si občas na talíř s chutí i nějakou rybu? V tom případě si určitě přijdete na své i v našem kulinářském pořadu. Budeme totiž připravovat staročeskou dobrotu: vepřová játra se slaninou a bramborovými placičkami trochu jinak. Chybět nebude ani slibovaná rybí specialita, tentokrát francouzské provenience - pstruh na víně a zelenině.

Jde o reprízu pořadu z doby, kdy Dobrůtky ještě neměly svou webovou stránku. Fotografie a přepis receptu tedy v tomto případě nejsou k dispozici. Vše důležité a potřebné se ale zcela jistě dovíte při poslechu.

Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové vaření.

autor: dam

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.